Curso yoga aéreo

Sin categoría
Lista de deseos Compartir
Compartir el curso
Page Link
Compartir en los medios sociales

Acerca de este curso

En este curso aprenderás a realizar los movimientos del Yoga Aéreo, que nos ofrece conectar cuerpo, mente y espíritu a través del movimiento, el ejercicio y la meditación.

Contenido del curso

Presentació del mètode, com funciona i en què et pot ajudar.
En aquest primer tema t'explico com funciona el mètode que he ideat i com et pot ajudar i coneixeràs una mica qui hi ha darrera d'aquest projecte.

  • Presentació
  • El mètode
  • Com funciona?
  • Com et pot ajudar?
  • Qui hi ha darrera de SobiraniaCorporal?

Coneixement teòric sobre el cicle lunar, menstrual i la anatomia femenina.
En aquest tema aprendràs una mica sobre el teu cos femení i la ciclicitat lunar. Si comprens aquesta interelació, la teva pràctica diària es veurà enriquida, guanyaràs en efectivitat i aprendràs a sentir la potència de la teva musculatura, amb consciència i respecte.

Fases lunars i cicle menstrual
Conèixer les característiques emocionals que acompanyen cada fase t'ajudarà a comprendre't i estimar-te completament, entenent que ets un ésser cíclic.

Olis essencials
Tres olis que poden acompanyar-te en la teva ciclicitat.

Sessions de ioga aeri
En aquest apartat hi trobaràs els enllaços a les classes de ioga aeri. Veuràs que hi ha dos nivells d'intensitat, així podràs practicar en funció del teu estat anímic i físic. Recorda que el teu cos és perfecte i si aprens a escoltar-lo et recompensarà de forma automàtica. Procura no exigir-te res i practica l'escolta amorosa del teu cos i de la teva emoció.

Abrir chat
¿Hablamos?
¿Cómo lo haremos?